Ny miniserie: Daniella fra Holmegaard

Liker du korte serier og mangler lesestoff i ferien? Cappelen Damm utgir nå Daniella fra Holmegaard på nytt! Den populære miniserien av Trude Brænne Larssen er på seks bøker, og tre av dem utgis i løpet av sommerferien!

Daniella og bestefaren, hestetreneren Antonio Juarez, jobber på Holmegaard, en av landets mest renommerte galoppstaller. Utad er det bestefaren som styrer treningsopplegget, men i virkeligheten er det Daniella som har oversikten og ansvaret for de gode resultatene på veddeløpsbanen. Men når skjebnen fester grep og dramatikken brer om seg, tar livet en overraskende vending for Daniella …

Alle stoppet opp da de fikk øye på jenta i døråpningen. Det falt en ubegripelig stillhet over dem. Noen så bort.
Dan prøvde seg med en liten latter. – Jøss, sa hun og smilte. – Skulle tro dere hadde sett spøkelser. Har jeg vært borte så lenge?
Ingen lo med henne. Dan kjente at det stakk et sted, like nedenfor halsen. Hva var det som feilte alle sammen? Hva var det som sto på
?

 Kjærlighet og drama fra galoppmiljøet
– Dette er en serie bøker for alle, men jeg tror den spesielt vil treffe alle lesere som er glad i hester. Handlingen i serien er fri fantasi, men jeg red aktivt fra jeg var 10 til jeg ble 19 år. Det hender fortsatt jeg rir, men nå nøyer jeg meg med turriding, forteller Trude.

Fra serieforfatter til journalist
Kanskje du har lest noen av Trudes andre serieromaner? Trude er en av Norges mest erfarne serieromanforfattere, og debuterte som romanforfatter da hun var 29 år, med vikingserien Ulveøyne. Mange år senere skrev hun oppfølgeren Rimfrost. Trude står også bak de kjente seriene Emilies tid og Legdebarna. Sistnevnte ble avsluttet i fjor høst. Etter 15 års forfatterskap og 69 utgitte romaner har hun nå valgt å jobbe som journalist på heltid, i avisa Gjengangeren i Horten.

Første bok i miniserien er i salg nå i dagligvare og kiosk over hele landet. Bok to er i salg mandag 2. juli, mens bok tre finner du i butikkhyllene 30. juli. Siste og sjette bok utgis i oktober.

Har du lyst til å abonnere på serien og få den rett i postkassen? Bli abonnent i dag og få et fint armbånd – helt gratis! Bruk kupongen bakerst i boken, ring kundeservice på tlf. 815 eller send en e-post til serieromaner@cappelendamm.no for å abonnere.