Ny byvandring i nattmannens fotspor

Etter et overveldende oppmøte til byvandringen og lanseringen av Nattmannens datter i juni, har vi gleden av å fortelle at det blir en ny byvandring i Bergen! Sett av mandag 27. august allerede nå!

Som omviser har vi denne gangen fått borgermester i Gamle Bergen, Tryggve Fett, og nattmannen i Gard Frostad Knudstads skikkelse kommer også.

Rute for turen blir: Domkirken – fangekjelleren i Gamle Rådhus – St. Jørgen Hospital – St. Jacobs kirkegård for de fattige – Manufakturhuset. Underveis får du lære mer om alle stoppestedene – dette er en unik mulighet til å bli bedre kjent med Bergens historie!

Tid og sted: Mandag 27. august, klokken 19.00. Byvandringen starter ved Narvesen Harbitzhjørnet (Lidohjørnet, Torgalmenningen 1). Det er ingen påmelding, og arrangementet er helt gratis!

Boksignering
I forkant av vandringen, fra klokken 17.30, kan du sikre deg en signert bok (eller flere) av forfatter May Lis Ruus! Ta med deg bøkene dine eller få bok 1 og 2 gratis (gjelder så langt lageret rekker) på Narvesen Harbitzhjørnet. Bok 3 er til salgs fra 6. august.

Hjertelig velkommen til byvandring i nattmannens fotspor! Håper å se deg der!

Klikk her for å lese om og se bilder fra byvandringen i juni.

Fra byvandringen i juni - utenfor Manufakturhuset