Månedens leser er Kari

Vi har nå trukket månedens leser i juli (litt på etterskudd grunnet ferie), og den heldige er Kari Engehaugen fra Sørskogbygda. Gratulerer!

Kari leser for tiden fire serier: Havets datter, I krig og kjærlighet, Sagaen om Sunniva og Stina Saga. Favorittserien hennes er Havets datter, og her forteller hun hvorfor:

– Hverdagslivet fra 1880-tallet i denne delen av landet, Lofoten, beskrives veldig godt av forfatteren – med ord og uttrykk hentet fra Lofoten. Trine Angelsen skriver detaljert og fint om handlingene og følelsene til personene i serien. Det er gode beskrivelser av farene som fiskerne opplevde på havet, fiskerkonenes strev alene hjemme året rundt, kjærlighet og sorg og savn. Samtidig er det en spennende avslutning på hver bok, så det er vanskelig å vente på neste bok! Det liker jeg godt!

Kari har lest serieromaner i ca. 7 år, og synes det er lettlest og underholdende lesing.

– Bøkene er små og lette og kan leses overalt: på flyplassen, på toget, på senga eller ute i en solstol.

Gratulerer igjen, Kari! En bokpakke og hilsen fra din favorittforfatter er på vei til deg!

Vil du bli månedens leser? Hver måned trekker vi ut en heldig leser som får en tykk bokpakke og en signert hilsen fra sin favorittforfatter. Send en e-post med navn og adresse til norskeserier@cappelendamm.no, og merk e-posten med månedens leser.

Har du allerede sendt inn en nominasjon til oss? Da trenger du ikke å sende en ny mail! Vi trekker månedens leser blant alle nominasjonene som har kommet inn, uavhengig av når!