NY SERIE: Skjærgårdsliv

Det er bare å begynne å glede seg! Mandag 3. september lanserer vi Jeanette Sembs nye serie!

Kanskje du har lest romanserien Solgård? Nå har Jeanette Semb skrevet sin andre romanserie, og vi gleder oss til å presentere den for deg! Skjærgårdsliv er en dramatisk og gåtefull historie fra idylliske Drøbak, som vil fengsle deg fra første side!

Drøbak, 1909: Søstrene Josefine og Martine kommer for å bo hos tante Tulla etter å ha blitt foreldreløse. I strandhotellet ved siden av tantens hus er det et rom som ikke leies ut til gjester. Her ble nemlig en kvinne brutalt drept, og det blir sagt at kvinnene som går inn på rom 11, aldri kommer ut igjen …

– Er det hotellet? spurte Josefine og pekte. Hun hadde snudd seg og fått øye på den store, hvite bygningen som lå så majestetisk til, og med en hage som strakte seg nesten hele veien ned til fjorden.
– Så vakkert det er, sa Martine med beundring i stemmen.
– Det spøker der, kom det plutselig fra Aksel. – Det er en kvinne som går igjen.

Dersom du allerede abonnerer på en av våre serier, vil du få første bok av Skjærgårdsliv gratis tilsendt i posten i slutten av august! Gled deg!

I ukene fremover kommer vi til å legge ut mer informasjon om både serie og forfatter, i tillegg til en eksklusiv sniklesning av de første kapitlene av boken.

Bli abonnent – få flott termokopp
Alle som blir abonnent av Skjærgårdsliv får et lekker termokopp i rustfritt stål – GRATIS! Termokoppen er i rustfritt stål og har innsving på midten, som gjør den ergonomisk riktig å holde i. Koppen har dobbelt isolerte vegger som holder på varmen. Velg grå eller lilla farge! Klikk her for å bestille abonnement.