Sommerhilsen fra Elin Brend Johansen

En liten sommerhilsen til deg fra forfatteren av Alvestad:

Håper dere alle nyter en fin sommer der hvor dere er. For meg har denne sommeren vært veldig spesiell, siden jeg giftet meg med min kjæreste på sankthansdagen. Bryllupet sto i Fet kirke, og festen holdt vi i den gamle bestyrerboligen på Fetsund lenser. Huset er fra 1885, og stod ikke der på den tiden handlingen i de nyeste bøkene i Alvestad foregår, men da vi stod ute og kikket ned på selve lenseanlegget, tenkte jeg på personene i serien min.

Det var mannen min som indirekte ga meg ideen til det som er blitt Alvestad. Han tok meg med på spaserturer i lenseområdet, og der ble min interesse for områdets historie vekket og jeg har senere spunnet videre på det. På bryllupsdagen fant jeg også ut at min familie på farssiden har aner fra en gård som lå i området like ved Fet kirke. Det var spennende, og noe jeg skal undersøke mer rundt.

Sommeren har ellers bestått i litt skriving. Når varmen og luftfuktigheten har blitt for påtrengende, har jeg flyktet tilbake til Ingrids tid i fantasien. Der er det nemlig vinter nå og de skal feire jul. De kan nok trenge litt fred og ro, for hendelsene i den foregående boken jeg skrev (som enda ikke er kommet i handelen) var veldig dramatiske. Når jeg ikke har skrevet har jeg kost meg med å lese historie, bøker og gjort litt arbeid i hus og hage.

NorskeSerier gratulerer Elin med giftermålet og ønsker henne alt godt!

Elin og ektemannen Truls
0 kommentar(er).

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *