Førlesing av Skjærgårdsliv

Mandag 3. september finner du vår nye serie Skjærgårdsliv i butikkene, men allerede nå vil vi dele de første sidene av serien med deg! Nederst i innlegget har vi lagt ut en liten smakebit fra den dramatiske og gåtefulle første boken. Håper du liker det!

Drøbak, 1909. Søstrene Josefine og Martine kommer for å bo hos tante Tulla etter å ha blitt foreldreløse. I strandhotellet ved siden av tantens hus er det et rom som ikke leies ut til gjester. Her ble nemlig en kvinne brutalt drept, og det blir sagt at kvinnene som går inn på rom 11, aldri kommer ut igjen …

Du kan bestille abonnement på Skjærgårdsliv allerede nå! Alle abonnenter får en flott termokopp i gave! Klikk her for å bestille.

Bruk pilene for å bla fram og tilbake i boken. Du kan også klikke på boken («Expand») for å få en større versjon. God lesing!

0 kommentar(er).

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *