Og snipp, snapp, snute …

… så er eventyret ute. Siste bok av Østenfor sol er nå i salg, og her kommer en hilsen fra Synnøve, forfatteren av serien.

Tekst: Synnøve Eriksen

Det begynner å bli noen måneder siden jeg skrev siste setning i siste bok i serien Østenfor Sol. Boken har fått tittelen Lucia og Skule, og her fortelles historien om de to som grunnla gården Vindfall, nonnen og den fredløse.

Beretningen er ved veis ende. Vemodig? Naturligvis. Det kjennes alltid tomt når en dør blir lukket, samtidig skal ikke et eventyr vare evig, blir det for langt mister det magien. Men for dere som gjerne vil vite litt mer, kan jeg avsløre at Simone og Augusts datter, Kari, overtok gården og drev den videre. På folkemunne ble hun kalt for Kari på haugen. Visstnok er det etter henne at åsryggen nordøst for Oslo blir kalt Karihaugen den dag i dag…

Takk for følget!

De beste hilsener og med håp om fine sensommerdager, 

Synnøve

   

0 kommentar(er).

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *