Byvandring og signering på mandag!

Bor eller er du i bergensområdet på mandag? Da må du bli med på byvandringen i nattmannens fotspor – i Bergens historiske gater!

Etter et overveldende oppmøte på byvandringen og lanseringen av Nattmannens datter i juni, blir det på mandag arrangert en ny byvandring! Omviseren er denne gangen borgermester i Gamle Bergen, Tryggve Fett, og nattmannen i Gard Frostad Knudstads skikkelse kommer også.

Rute for turen blir: Domkirken – fangekjelleren i Gamle Rådhus – St. Jørgen Hospital – St. Jacobs kirkegård for de fattige – Manufakturhuset. Underveis får du lære mer om alle stoppestedene – dette er en unik mulighet til å bli bedre kjent med Bergens historie!

Tid og sted: Mandag 27. august, klokken 19.00. Byvandringen starter ved Narvesen Harbitzhjørnet (Lidohjørnet, Torgalmenningen 1). Det er ingen påmelding, og arrangementet er helt gratis!

Boksignering
I forkant av vandringen, fra klokken 17.30, kan du sikre deg en signert bok (eller flere) av forfatter May Lis Ruus! Ta med deg bøkene dine eller få bok 1 og 2 gratis (gjelder så langt lageret rekker) på Narvesen Harbitzhjørnet. Bok 3 er i salg nå!

Hjertelig velkommen til byvandring i nattmannens fotspor! Håper å se deg der!

Klikk her for å lese om og se bilder fra byvandringen i juni.

 
0 kommentar(er).

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *