Christin i nytt tv-program

I morgen er det premiere på den nye TV-serien Forbindelser, og i en av hovedrollene finner vi får egen Christin Grilstad Prøis, forfatteren av Livets lenker.

I pressemeldingen fra TVNorge står det følgende om programmet:

Forbindelser er ikke bare et TV-program. Forbindelser er et tidsbilde. Et avtrykk. Forbindelser gir et ufiltrert og befriende ærlig inntrykk av hvordan det er å være jente og kvinne i Norge anno 2012. Vi følger fem ulike kvinner på helt forskjellige stadier i livet. Hvordan sjonglerer vi de ulike kvinnerollene, hvordan dealer vi med alle de tingene som til sammen utgjør livene våre – de små tingene, de rystende hendelsene, de viktige veivalgene? Fem totalt forskjellige kvinner fra 15 til 46 år filmer sine egne liv, og resultatet er et usensurert og unikt TV-konsept som fortsetter der sosiale medier slutter, som tar over når statusoppdateringene ikke forteller alt.

Serien har premiere i morgen, mandag 3. september kl 21.30 på FEM, og vises fra mandag til torsdag i ti uker fremover.

Klikk her for å lese mer og se Christin i filmteaseren for serien.