I dag feirer vi Skjærgårdsliv!

I dag har dagen endelig kommet! Skjærgårdsliv av Jeanette Semb er å finne i butikkhyller over hele landet, og det må selvfølgelig feires!

Skjærgårdsliv er fra Drøbak og begynnelsen av 1900-tallet. Søstrene Josefine og Martine kommer for å bo hos tante Tulla etter å ha blitt foreldreløse, og det tar ikke lang tid før de innser at byen ikke er like idyllisk som den utgir seg for å være …

– Jeg valgte å legge serien til Drøbak fordi byen har det herlige suset av en svunnen tid. . Hvordan var det å bo her før i tiden? Var det like idyllisk da? Gatene, bygningene, hele stemningen i sentrum får fantasien i sving, forteller Jeanette.

Signering og båttur
I går var det boksignering i Drøbak, og mange tok turen innom for å hilse på byens nye serieforfatter. Klokken 15.00 i dag signerer Jeanette bøker på ARK på Ski Storsenter, og vi håper mange av dere tar turen innom! På ettermiddagen blir det båttur i Oslofjorden, og heldigvis er det strålende sol i Oslo i dag!

Følg med her på bloggen, på www.norskeserier. og på Facebook-siden vår fremover for mer informasjon om serien og Jeanette!