Gratulerer, Frid!

Vi feirer både det ene og det andre i forlaget om dagen. I går var det lansering av Skjærgårdsliv, og i dag er det Frid Ingulstad som får våre gratulasjoner!

I dag gratulerer vi Frid med to ting: Ikke bare har Sønnavind passert 5 millioner i opplag, men Frid har også bursdag! Gratulerer med dagen i dag! Håper du får en koselig bursdag med masse kaker og ballonger, det fortjener du!

55 bøker = 5 millioner
Sønnavind ble lansert i 2005, og bok 55 er i salg denne uken. I løpet av de siste syv årene har det blitt trykket utrolige 5 millioner Sønnavind-bøker, noe som er et svimlende høyt tall! Vi gratulerer Frid med et flott tall for en flott serie, og gleder oss til å trykke tusenvis av nye Sønnavind-bøker.

Vinn Frids biografi!
Husker du hva du tenkte og hvor du var da du leste den første boken i Sønnavind, Gullnålen? Skriv en kommentar til dette innlegget, og bli med i trekningen av Frids biografi, Min historie. Vi trekker fem heldige vinnere!