Jeg vil takke dere hver og en

Siste bok av Livsarven er nå i salg, og et kapittel er over for både forfatter og lesere. I dette innlegget takker Ann-Christin Gjersøe alle sine følgesvenner!

Tekst: Ann-Christin Gjersøe

Kjære leser!

Det er allerede flere måneder siden jeg skrev den siste boken i Livsarven, og i forrige uke kom den ut i butikkhyllene. Da var det seks år siden første bok kom ut, og åtte år siden jeg begynte å jobbe med serien. Det var en spennende og utfordrende tid – jeg hadde ikke skrevet noe tidligere, og jeg trodde at drømmen om å leve av å skrive var urealistisk. Men med uvurderlig støtte og hjelp av Bjørg (konsulent) og Ida (redaktør) begynte Livsarven å ta form. En stor og varm takk til dere begge!

Jeg føler meg enormt privilegert som har fått gjøre det jeg har aller mest lyst til, og det har vært både morsomt, lærerikt og spennende å jobbe med Livsarven. På mange måter føltes det derfor vemodig å avslutte serien, men det føltes også rett. Serien har fått den slutten jeg har sett for meg og ønsket, og jeg håper at dere lesere også føler at siste bok avslutter handlingen på en god måte. En leser skrev her på bloggen at Livsarven fikk en verdig slutt – det er jeg glad for å høre!

Jeg vil også få benytte anledningen til å takke alle dere lesere som legger igjen kommentarer og hilsener her på bloggen. Jeg er imponert over engasjementet deres! Innspillene deres er både hyggelige og inspirerende – og konstruktive tilbakemeldinger må vi tåle.

Til sist vil jeg takke dere som trofast har fulgt Livsarven i disse årene. Uten dere ville bøkene aldri ha blitt en serie, og om jeg hadde kunnet, ville jeg ha takket dere hver og en. Jeg vil for alltid være takknemlig for at dere har fulgt Livsarven – tusen takk til dere alle!

Beste hilsen fra Ann-Christin