Mali + Maren = Morshjerte 19

Vi har gledet oss lenge til å avsløre Anne-Lise Boges store hemmelighet om Arvesynd og Morshjerte, og i dag har dagen endelig kommet!

Anne-Lise Boge har lenge lovet deg en ny slutt på Arvesynd, og nå kan vi avsløre at den nye avslutningen på Arvesynd kommer i Morshjerte! I Morshjerte 19 vil to sterke kvinner og hovedpersoner endelig møte hverandre – Mali fra Arvesynd og Maren fra Morshjerte. Tittelen på boken er Veiene møtes, og dette er et møte du ikke vil gå glipp av! Vi skal ikke røpe altfor mye nå, men kan love deg at Mali vil dukke opp både i bok 19 og i fremtidige bøker … Det er duket for nye intriger, store hendelser og nye utfordringer!

Det store møtet
Vi vet at det er lenge til 10. desember, som er salgsdatoen for Morshjerte 19. Vi har derfor laget små videosnutter hvor Anne-Lise leser fra boken og det store møtet! Vi kommer til å legge ut utdragene cirka annenhver uke, så følg med her på bloggen for å vite hvordan de møtes! Første utdrag fra boken kan høre i videoen under!

Leser du Morshjerte, men har ikke lest Arvesynd? Eller kanskje du har lest Arvesynd, men ikke Morshjerte? Første bok i begge seriene kan du bestille HELT GRATIS på nettsidene våre. Klikk her for å bestille!