Skriv en Skjærgårdsliv-anbefaling!

Det er alltid gøy å anbefale bøker til andre. Det er fint å dele de samme gode bokopplevelsene, særlig hvis det er en bok som har beveget deg sterkt. Nå etterlyser vi gode anbefalinger fra deg!

I månedene fremover skal vi ha en blurbe-konkurranse for alle seriene våre, og første serie ut er Skjærgårdsliv av Jeanette Semb. Har du lest første bok av Skjærgårdsliv og har lyst til å anbefale serien til andre, på bokomslaget til serien? Skriv en blurb da vel!

En blurb er en kort, positiv omtale av en bok, f.eks.:

Denne serien MÅ du lese! Gled deg!
-Maria Nordmann

-Jeg klarte ikke å legge boken fra meg!
-Kari Nordmann

-Vakkert og spennende fra min favorittforfatter!
-Else Nordmann

Send inn en slående og kreativ anbefaling av Skjærgårdsliv, og bli med i konkurransen!
Forslaget ditt bør være på mellom ett og ti ord, og du legger det inn som en kommentar til dette innlegget. De beste bidragene trykker vi på omslaget til serien, og vi trekker ut én vinner som får velge to splitter nye bøker – helt fritt – fra Cappelen Damms høstliste.

Når vi har hatt blurbe-konkurranser for alle seriene våre, vil vi i tillegg trekke ut en vinner blant alle som har sendt inn en blurb til oss. Denne personen vil få en ekstra fin premie, så følg med her på bloggen. Vi vi legge ut nye konkurranser jevnlig!