Ny miniserie: Påfuglhuset

Vi vet at mange av dere ønsker å lese kortere serier innimellom, og om to uker lanserer vi en miniserie vi er overbevist om at du kommer til å like! Påfuglhuset av Anne Aukland er en kortserie på 6 bøker, og første bok er i salg mandag 8. oktober!

Ada Heidmann er foreldreløs, men har klart seg godt i livet. Som ung husjomfru ved et idyllisk kurbad i Buskerud får hun oppleve mye – og treffe mange. En kald vinterdag i 1883 ankommer en gjest som spør etter henne. Ada kan ikke huske å ha sett mannen før, men synes det er noe kjent ved ham. Så forteller gjesten henne noe som vil forandre hennes liv for alltid …

Skjebnen fører Ada til hovedstaden Christiania – en fremmed verden, fylt av nye muligheter og ukjente farer. Hun blir en del av det frodige, men lunefulle teatermiljøet i byen. Livet i byen er tøft og Ada må kjempe for friheten, selvstendigheten og kjærligheten.

«De må gjerne kalle meg feig. Annet har jeg vel ikke fortjent etter så lang tid.»
Lang tid? Jo, det kunne han si om igjen.
«De må tro meg, frøken Heidmann … kan jeg kalle Dem Ada?»
«Nei, det kan De aldeles ikke!»
Hendene hans sank ned langs sidene. «Jeg burde kanskje ha skrevet først, men var redd for at De ikke ville svare.»

I ukene fremover kommer vi til å legge ut mer informasjon om Påfuglhuset, og allerede nå kan du lese det første kapittelet av boken!

Bruk pilene for å bla fram og tilbake i boken. Du kan også klikke på boken («Expand») for å få en større versjon. God lesing!