Vinneren er Martine!

Juryen i Cappelen Damms manuskonkurranse har vært uhyre rask, og allerede noen får dager etter at fristen gikk ut, var resultatet klart:

MARTINE STRØMSNES fra Narvik vant!

Blant cirka 150 bidrag fant juryen, som har bestått av NorskeSeriers redaksjon, mange gode bidrag. De som dessverre ikke nådde helt opp får beskjed i disse dager. De som nesten vant får også beskjed, og en forespørsel om de har lyst å arbeide videre med sine manus. All erfaring tilsier at også fortellinger som ikke vinner konkurransen likevel kan bli meget vellykkede og suksessrike serier med tid og stunder.

Lesegleden i juryen har vært stor, og juryen og NorskeSerier retter en stor takk til alle flittige og flinke skribenter som har sendt inn sine historier. Og husk: Vi tar alltid imot manus, leser med stor glede, og gir rask tilbakemelding.

Narvik og Ofotbanen
Martine Strømsnes er født og oppvokst i Narvik. Skriving er den interessen som alltid har ligget Martines hjerte nærmest, og helt fra hun var liten, har hun elsket å skrive. Nå gleder hun seg til å skrive om hjembyen sin.

– Jeg har alltid vært interessert i, og stolt av, lokalhistorien fra Narvik. Å skrive en romanserie med utgangspunkt i historien og miljøet under byggingen av Ofotbanen, har vært en stor drøm for meg. Jeg føler en sterk tilhørighet til Narvik, og er stolt av det harde arbeidet som ble utrettet i fjellene for å få bygget jernbanen, og som gjorde at Narvik ble den byen den er i dag, forteller Martine.

Martine bor for tiden i Tromsø med sin samboer, er snart ferdig utdannet jurist og jobber i bokhandel.

GRATULERER, MARTINE!

Ofotbanen mellom Narvik og den svenske grensen
Ofotbanen
0 kommentar(er).

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *