Månedens leser er Astrid

Vi har nå trukket månedens leser i september, og den heldige er Astrid Fossberg fra Ulset. Gratulerer, Astrid!

Astrid har lest og leser massevis av serier, og akkurat nå holder hun på med Nattmannens datter, Sønnavind, Livsarven, Alvestad, Storgårdsfolk, Sagaen om Sunniva, Fossefall, Morshjerte, I krig og kjærlighet og Rosehagen.

– Jeg er utrolig glad i å lese bøker og har lest serier i 25 år. Jeg koser meg med dem og får ikke den påfølgende boka fort nok. Jeg lever meg inn i seriene og «ser» folkene og stedene for meg. Det er både avslappende, lærerikt og rørende å lese, og jeg oppfordrer alle til å lese. Det er mye bedre en film, forteller Astrid.

Astrid har tatt vare på alle bøkene hun har lest slik at datteren kan lese dem senere. Hun synes det er vanskelig å velge ut en favorittserie, men hvis hun må velge holder hun en knapp på Raia.

– Raia ble jeg grepet av fra første stund. Den var så levende fortalt og fenget meg veldig, forteller Astrid.

Som Månedens leser har Astrid fått tilsendt en hilsen fra forfatteren av Nattmannens datter, May Lis Ruus, og en bokpakke.

  

Vil du bli månedens leser? Hver måned trekker vi ut en heldig leser som får en tykk bokpakke og en signert hilsen fra sin favorittforfatter. Send en e-post med navn og adresse til norskeserier@cappelendamm.no, og merk e-posten med månedens leser.

Har du allerede sendt inn en nominasjon til oss? Da trenger du ikke å sende en ny mail! Vi trekker månedens leser blant alle nominasjonene som har kommet inn, uavhengig av når!