Christin og Heksagon på tur

Har du hørt om bokbåten Epos?

Båten er Vestlandets flytende bibliotek og seiler til grender og bygder som ikke har bibliotektjenester. To ganger i året besøker Epos øyer ytterst i havgapet og bygder inne i fjordene. Med seg om bord har de nesten 400 bøker og lydbøker, som forblir i bygda til bokbåten kommer tilbake neste gang. De fleste stedene bokbåten stopper er det også et kulturprogram, og denne måneden er Christin Grilstad Prøis på plass som Heksagon!

Bokbåten til kai! Foto: Stian Wiik

Høsttur i Sogn og Fjordane og Hordaland
I oktober og november skal Christin besøke bygder og kommuner i Hordaland og Sogn og Fjordane. Om bord på Epos skal hun underholde de besøkende med dramatiseringen av boka «Heksagon og skyggene». Gjennom fortelling, sang og musikk vil barna bli kjent med Heksagon og hennes eneste venn, Boboz.

Bor du i Sogn og Fjordane eller Hordaland, eller kanskje kjenner noen som gjør det? Tips dem om bokbåten Epos! Christin er på båten fra 19. oktober til 16. november.

Klikk her for å se fullt program, datoer og stoppesteder