Takk for Astri, Sigrid!

I forrige uke var aller siste Jordmoren i salg, og et langt serieliv ble avsluttet.

Tusen på tusen av lesere har fulgt Astri gjennom hennes liv. Fra Trondheim, over hennes feilslåtte legestudier, gjennom hennes glede over å være jordmor i en liten bygd på Nordmøre, hennes kjærlighet, hennes egne barn, hennes kamp under krigen, hennes nyvunne kjærlighet og flytting til Finnmark, hennes gleder og sorger ved sine voksne barns liv og virke. Det gikk jo bra til slutt, kan en kanskje si. Og vi unner Astri alt godt.

Men veien har vært lang. Intrigene har vært særdeles mange. Og forfatter Sigrid har ikke gjort det lett for sin sjarmerende hovedperson. Over 16500 – smak på det: sekstentusenfemhundre! – boksider har vi fulgt Astri og hennes familie. Det er norsk rekord. Aldri før har en serieroman vært så lang. Isfolket på 47 bøker blir en lilleputt i sammenlikning. Og aldri før har vi fått en ny bok hver måned over så lang tid.

Vi må bare takke Sigrid for en ufattelig fantasirikdom og utholdenhet. Rekordstor takk! Og vi må gratulere de tusenvis av leserne som har fulgt serien til denne rekorden. De har vært med på enestående eventyr!

Og husk at det fortsatt er mulig å abonnere på Jordmoren eller kjøpe alle 66 bøkene i serien i vår nettbutikk.

0 kommentar(er).

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *