Månedens leser er Silje

Vi har nå trukket månedens leser i oktober, og den heldige er Silje Giseth Dehli fra Hokksund. Gratulerer, Silje!

Akkurat nå leser Silje Morshjerte, Alvestad, Fossefall og Rosehagen. Favorittseriene hennes er Arvesynd og Barn av stormen, og det var også de to første seriene hun leste.

– Når du ikke klarer å legge fra deg boka, og den er med deg overalt, da veit du at historien har fanget deg. Du kan se for deg stedet forfatteren beskriver og drømme deg bort mens du leser. Da jeg leste Barn av stormen kunne jeg se for meg havet skylle over rullesteinene på Jomfruland. Da jeg leste Arvesynd kunne jeg kjenne angsten til Mali og føle så med henne. Da har en forfatter lykkes mener jeg, forteller Silje.

Silje husker godt når hun leste sin første serieroman. Hun hadde nettopp begynt på videregående og fikk låne Arvesynd.

– Da var det gjort! Jeg var totalt hekta! Deretter leste jeg Barn av stormen, som tok meg med STORM! Så leste jeg Ingebjørg Olavsdatter og Kongsdøtrene, serier full av mystikk og overtro. Jeg leser hver eneste kveld. Det er min måte å gire ned dagen på og komme i «kveldsro». Det har til og med inspirert meg til å kladde litt på min egen serie. Så får tiden vise.

Som Månedens leser får Silje en hilsen fra forfatteren av Barn av Stormen og Rosehagen, Merete Lien, og en bokpakke.

  

Vil du bli månedens leser? Hver måned trekker vi ut en heldig leser som får en tykk bokpakke og en signert hilsen fra sin favorittforfatter. Send en e-post med navn og adresse til norskeserier@cappelendamm.no. Skriv noen linjer om hvilke serier du leser, og merk e-posten med månedens leser.

Har du allerede sendt inn en nominasjon til oss? Da trenger du ikke å sende en ny mail! Vi trekker månedens leser blant alle nominasjonene som har kommet inn, uavhengig av når!