Min Jordmoren-favoritt

For en måned siden spurte vi hvilken Jordmoren-bok som er din favoritt og hvorfor. Vi fikk inn veldig mange hyggelige kommentarer, blant annet disse:

Bok nummer 2. Her kommer Astri til Sæterdalen for å begynne som jordmor. Hennes første møte med “gammeljordmor” Gjertrud er fascinerende. Etter å ha lest denne boka, bestemte jeg meg for å lese serien til siste slutt! Og takk for en kjempefin leseropplevelse, alle 66 bøkene er lest.
– Marianne

Bok 32 var veldig spesiell og fin for meg. Jeg var syk da jeg leste den, og det ga meg en god pause. Takk for en vakker og givende serie.
– Magdalena

Alle bøkene har vært kjempebra, men siste bok i serien var veldig bra. Har aldri lest en så bra avslutning på en serie. Alt ble bare så bra.
– Eli

Av de 22 kommentarene vi fikk inn har vi plukket ut en heldig vinner, og det er GURI MARIE KRISTOFFERSEN! Guri Marie skrev følgende:

Uten tvil bok nr. 1 for å komme inn i en spennende historie som ga mersmak. Elsker slike serier. Lette å ha med seg f.eks. på T-banen som jeg bruker en del, og i stedet for å høre på all skravlingen av de som skriker i mobiltelefoner over alt, tar jeg av meg høreapparatet som jeg dessverre har blitt nødt til å begynne etter en grusom ulykke som ødela bl.a. ørene og nakken min. Da tar jeg fram en av disse bøkene, og før jeg vet ordet av det, er vi kommet ned til Stortinget, som er den stasjonen jeg bruker mest. Og jeg har sluppet å kjede meg, og fått meg en god leseopplevelse. Ikke dårlig!!

Gratulerer, Guri Marie! En rød retroradio og en stor bokpakke er snart på vei til deg. 🙂