Veiene møtes i dag!

I dag har dagen endelig kommet – dagen hvor Morshjerte 19 er i salg og Mali fra Arvesynd og Maren fra Morshjerte møter hverandre!

Anne-Lise har lenge snakket om å skrive en ny slutt på Arvesynd, og i september avslørte vi at den nye avslutningen kommer i Morshjerte. Vi har gledet oss lenge til 10. desember og til å dele det store møtet med dere, og i dag skjer det!

Tittelen på Morshjerte 19, hvor de to sterke kvinnene og hovedpersonene møter hverandre, er Veiene møtes. Det er duket for nye intriger, store hendelser og nye utfordringer, og etterhvert vil liv og skjebner til ulike personer i de to familiene veves inn i hverandre.

Vi har talt ned til denne dagen ved å legge ut utdrag fra boken her på bloggen, og i dag legger vi ut det aller siste utdraget Anne-Lise har lest inn! Under kan dere se det sjette og siste utdraget fra boken. De fem forrige utdragene finner du ved å klikke her.

Kos deg med boken og møtet mellom Mali og Maren!