Camilla er månedens leser i november

Vi har nå trukket månedens leser for november, og den heldige er Camilla Jansen fra Løken. Gratulerer, Camilla!

Camilla har lest serieromaner siden hun var 17-18 år, og ble virkelig hekta da hun leste Arvesynd.

– Siden den gang har det blitt mange serier: Havets datter, Ingebjørg Olavsdatter, Flammedans, Rosehagen, Nordlysets døtre, Storgårdsfolk, Sagaen om Sunniva og mange flere. De nyeste jeg har begynt på er Livet i Bergfoss og Nattmannens datter, forteller Camilla.

Camilla leser i seriebøkene sine hver dag, men med små barn og fulltidsjobb blir det ikke så mye tid.

– Jeg leser noen kapitler hver kveld på senga. Det er liksom min egen tid. Jeg må innrømme at jeg liker serieromaner fordi de er lettleste og de gir rom for å drømme seg bort litt. Jeg må til enhver tid ha minst 3 – 4 serier slik at jeg alltid har en bok for hånden.

Favorittserien til Camilla er Flammedans av Jane Mysen.

– Den er veldig fengende og utspiller seg i områdene der min familie er ifra. Det blir litt som å ha dem hjemme hos meg. Hver bok blir «slukt rå». Jeg leser dem ut på et par dager og venter i spenning på neste. Tror ikke jeg har venta så fælt på noen andre serier før, forteller Camilla.

Som Månedens leser får Silje en hilsen fra favorittforfatteren sin, Jane Mysen, og en bokpakke.

   

Vil du bli månedens leser? Hver måned trekker vi ut en heldig leser som får en tykk bokpakke og en signert hilsen fra sin favorittforfatter. Send en e-post med navn og adresse til norskeserier@cappelendamm.no. Skriv noen linjer om hvilke serier du leser, og merk e-posten med månedens leser.

Har du allerede sendt inn en nominasjon til oss? Da trenger du ikke å sende en ny mail! Vi trekker månedens leser blant alle nominasjonene som har kommet inn, uavhengig av når!