Yvonnes favorittbok

Hvilke bøker liker forfattere å lese? Leser de egentlig i det hele tatt? Vi har spurt serieforfatterne våre om de kan fortelle deg litt om sin favorittbok – kanskje du får noen gode lesetips? Denne uken har vi snakket med forfatteren av Novemberbarn, Yvonne Andersen

Jeg, som er en skikkelig bokorm, har mange favorittbøker, men det er en bok som ligger mitt hjerte nær.

Jeg skulle finne en barnebok til min nevø på fem år i bursdagsgave og fant en liten bok som heter Der elven gjør en sving av Thore Hansen. Jeg ble så betatt av denne boken at jeg kjøpte to, slik at jeg hadde en selv. Boken handler om et lite troll eller et fabelsdyr, som heter Fabelsvans og som bor akkurat der elven gjør en sving. Han er en liten filosof som undrer over alt mulig og også om sitt eget speilbilde i vannet. En dag oppdager han til sin forferdelse at speilbildet hans flyter nedover elven.

God bok til deg fra Yvonne!

Yvonne på multejakt!