Ellinor i hundre

Annas skjebne 17 er Ellinor Rafaelsens HUNDREDE serieroman! Gratulerer, jubel og fanfarer!

Boka, som heter «Rom 214» kom i salg 14. januar. Feiringen har foreløpig foregått ganske pent og stille for seg. Da Ellinor leverte manus til boka en gang i høst feiret hun med sin sine nærmeste; redaktør og konsulent. Men Ellinor reiser en tur til Spania denne uken, og da skal det feires. Vi anbefaler en iskald cava i solskinnet.

Ellinors hundre serieromaner:

  • 20 bøker i serien Amulettens kraft
  • 12 i serien Nordlysets døtre
  • 15 i serien Hittebarnet Alicia
  • 18 i serien Farsarven
  • 18 i serien Polarnetter
  • 17 i serien Annas skjebne

Ellinor har for lengst skrevet seg inn i den norske «Hundreklubben» – en meget uformell gruppe forfattere som har skrevet og gitt ut mer enn hundre bøker. Når man regner med hennes barne- og ungdomsbøker, faktabøker og andre romaner, er hennes forfatterskap nå oppe i 124 bøker.

Gratulerer med de hundre Ellinor! Måtte det bli mange, mange flere!