Månedens leser i januar

Vi har nå trukket månedens leser for januar (litt på etterskudd), og den heldige er Halldis Hagen fra Vikeså! Gratulerer, Halldis!

Halldis har lest serieromaner i mer enn 15 år, og akkurat nå leser hun Maria av Svaneberg, Stina Saga, SkjærgårdslivI krig og kjærlighet og Årringer.

– Jeg elsker å lese bøker! Det er virkelig en stor glede og spenning å vandre inn i de forskjellige serienes verdener. Det å vente på fortsettelsen. Tenke og lure, og så vite. Det liker jeg. Samt at bøkene er greie å ha med over alt, forteller Halldis.

Halldis’ favorittserie er Stina Saga, og Renate Josefsen er favorittforfatteren.

– Jeg liker historiske fortellinger, og Stina Saga er spesiell fordi den har handling fra svunne tider. Hvilken urett mennesker måtte leve med! Jeg blir sint, glad og til og med griner litt. Jeg sitter i min egen verden og leser. Jeg liker veldig godt måten Renate skriver på. Det er fantastisk at det finnes slike mennesker som både underholder og opplyser, sier Halldis.

Som Månedens leser får Silje en hilsen fra favorittforfatteren sin, Renate Josefsen, og en bokpakke.

Vil du bli månedens leser? Hver måned trekker vi ut en heldig leser som får en tykk bokpakke og en signert hilsen fra sin favorittforfatter. Send en e-post med navn og adresse til norskeserier@cappelendamm.no. Skriv noen linjer om hvilke serier du leser fra NorskeSerier, og merk e-posten med “månedens leser”.

Har du allerede sendt inn en nominasjon til oss? Da trenger du ikke å sende en ny mail! Vi trekker månedens leser blant alle nominasjonene som har kommet inn, uavhengig av når!