Byvandring i full storm

På lørdag inviterte vi til lansering av Nye horisonter i Trondheim, og det ble en våt opplevelse!

Værgudene viste seg definitivt ikke fra sin beste side da Ellinor Rafaelsen inviterte til byvandring og lanseringsfest. Politiet hadde gått ut i media og bedt folk om å holde seg hjemme, men det hadde verken vi eller de entusiastiske leserne våre fått med seg. Da klokken slo 14.00, stod over 20 spente lesere klare for byvandring – i det som etterhvert skulle vise seg å bli full storm!

Deltakerne ble delt inn i to grupper, og hver gruppe ble vist rundt av to profesjonelle guider fra Visit Trondheim. Vandringen gikk blant annet til Torvet, Stiftsgården, Bybrua og Bakklandet, og vi fikk fortalt spennende historier om Trondheims gamle byggverk.

Underveis i vandringen blåste det mer og mer opp, og på et tidspunkt måtte vi gå baklengs bortover veien for å holde balansen. Da så vi oss dessverre nødt til å bryte, og hele troppen dro rett til Eiketønna. Akkurat som Amanda gjør i Nye horisonter!

På Eiketønna (Den gode nabo) fikk vi varme oss med god mat og drikke, og guiden fortalte oss om alt det vi ikke fikk sett på grunn av uværet. Til Eiketønna kom også Amanda og William, og William underholdte oss med flotte visesanger. Ellinor fortalte om Nye horisonter og leste høyt fra første bok, og alle fikk med seg en signerte bøker til både slekt og venner.

 Vi har satt sammen en liten video fra vandringen og Eiketønna, som du kan se her:

En fornøyd leser overrasket Ellinor med en rose under signeringen på Narvesen!
Ellinor forklarer hvor vi skal gå under vandringen.
Et stopp på torvet i Trondheim før vinden begynte å ta tak for alvor.
Vel inne på Eiketønna møtte vi både Amanda og William.
God mat og drikke til våte sjeler!
Amanda, Ellinor og William

Tusen takk for en fin (og våt) tur!