Tusen takk for oppmerksomheten!

Da var siste bok i Maria av Svaneberg ute, og en reise jeg begynte på for nesten fire år siden, er over.

Tekst: Elisabeth Hammer

I denne tiden har jeg levd med Maria, Philip og alle de andre karakterene, de har vært i tankene mine dag og natt, og jeg har bekymret meg for dem og gledet meg med dem. Men Maria av Svaneberg var først og fremst en kjærlighetshistorie, og nå var det på tide å sette punktum.

Reisen ble helt annerledes enn jeg hadde trodd på forhånd. Jeg har lært og opplevd mye underveis, og truffet en masse kunnskapsrike mennesker gjennom NorskeSerier som har støttet meg og gitt meg råd og veiledning. De fortjener alle en stor takk. En spesiell takk også til illustratør Kjetil Nystuen, som har gitt karakterene og omgivelsene liv.

Og ikke minst en stor takk til dere – leserne av Maria av Svaneberg.  De mange positive og hyggelige tilbakemeldingene jeg har fått underveis, har inspirert og motivert meg til å bli en bedre forfatter. Og om Maria av Svaneberg begynte som en historie jeg skrev mest for min egen del, er det ingen tvil om at jeg underveis begynte å skrive for å glede dere som har fulgt Maria trofast siden juli 2011.

Så jeg vil få takke dere alle for følget, og så håper jeg at vi møtes igjen ved en senere anledning.

Tusen takk for oppmerksomheten og ha en riktig god helg!