Karin er månedens leser

Vi har nå trukket månedens leser for mars, og den heldige er Karin Tangeland Martinsen fra Langhus! Gratulerer, Karin!

Karin er en trofast serieleser, og omtaler seg selv som en «slave av NorskeSerier». Hun har lest og leser følgende serier: Lassjenta, Storgårdsfolk, Flammedans, Rimfrost, Fiolsteinen, Livsarven, Novemberbarn, Morshjerte, Sonja, Fiolsteinen, Fossefall, Nattmannens datter, Stina Saga, Påfuglhuset, Sagaen om Sunniva og Sønnavind.

– De beste seriene jeg har lest er Lassjenta, Flammedans, Storgårdsfolk, Fossefall, Novemberbarn og Sønnavind. Alle disse har vært og er utrolig bra, og når jeg mottar bøkene må jeg lese de omgående, forteller Karin.

Av Karins favorittserier er det to serier som skiller seg ut: Storgårdsfolk og Sønnavind.

–  Spesielt i Sønnavind kjenner jeg meg veldig igjen. Jeg gikk på Sagene skole og bodde i området der handlingen utspinner seg. På nært hold så jeg hvilke kår arbeiderfamiliene levde under. Frid Ingulstad skriver utrolig bra, og det er like spennende hver gang boken kommer i postkassen.

Karin fikk en hjerneskade for noen år siden, og dette har preget leseinteressen hennes.

– Rådet jeg fikk på sykehuset var å lese bøker og forsøke å huske hva jeg hadde lest. Hjerneskaden medførte at jeg ikke klarte å formulere en eneste setning, men jeg fulgte rådet og leser nå mye. Dette har hjulpet meg til å huske bedre og å kunne formulere setninger.

Som «månedens leser» får Karin en signert utgave av Frid Ingulstad nissebok og en stor bokpakke. Gratulerer igjen!

  

Vil du bli månedens leser? Hver måned trekker vi ut en heldig leser som får en tykk bokpakke og en signert hilsen fra sin favorittforfatter. Send en e-post med navn og adresse til norskeserier@cappelendamm.no. Skriv noen linjer om hvilke serier du leser fra NorskeSerier, og merk e-posten med “Månedens leser”.

Har du allerede sendt inn en nominasjon til oss? Da trenger du ikke å sende en ny mail! Vi trekker månedens leser blant alle nominasjonene som har kommet inn, uavhengig av når!