Årringer i ulvenes rike

Årringer hadde stand på Finnskogutstillingen på Svullrya i helga. Det ble to kjempetrivelige dager i ulvens rike, med strålende sol og frostkalde 27 grader på morgenkvisten.

Tekst: Yvonne Andersen

Finnskogutstillingen er beryktet og kjent, og lokker besøkende i hopetall hvert eneste år. I år var heller intet unntak, og det strømmet på med folk fra fjernt og nær.

Jeg koste meg veldig på stand, og delte ut første bok av min nye serie Årringer til alle som ville ha. Og her var faktisk mennene i flertall! Det var slett ikke bare de gamle bruksgjenstandene fra skog og sagbruksdriften jeg hadde tatt med på utstillingen som trakk oppmerksomheten, selv om mange ble nysgjerrige. Det er gledelig mange menn som leser serieromaner.

Jeg traff også veldig mange hyggelige mennesker som allerede hadde lest både bok 1 og 2, og ventet nå i spenning på bok 3. Andre var overveldet over å få en gratis bok til peiskosen på hytta; Finnskogen er en perle for mange hytteeiere, og mange av dem en tur innom årets Finnskogutstilling.

Jeg traff også på mennesker som hadde nær kjennskap til både fløter og skogsarbeidslivet, og det var ekstra spennende og interessant. Finnskogutstillingen var rett og slett kjempetrivelig!