Christin og Heksagon til sjøs

I går la Christin og Heksagon ut på en ny tur med bokbåten Epos, denne gangen i Hordalands viker og fjorder!

Epos er Vestlandets flytende bibliotek, og båten seiler til grender og bygder som ikke har bibliotektjenester. To ganger i året besøker Epos øyer ytterst i havgapet og bygder inne i fjordene. Med seg om bord har de nesten 400 bøker og lydbøker, som forblir i bygda til bokbåten kommer tilbake neste gang. De fleste stedene bokbåten stopper er det også et kulturprogram, og denne måneden er Christin Grilstad Prøis på plass som Heksagon!

Bor du i Hordaland, eller kanskje kjenner noen som gjør det? Tips dem om bokbåten Epos! Christin er på båten fra 3. til 13. april. Klikk her for å se fullt program, datoer og stoppesteder.

Christin vil daglig legge ut inntrykk fra bokturneen på bloggen sin! Klikk her for å besøke den.