Månedens leser i april

Vi har nå trukket månedens leser for april, og den heldige er Kitty S. Taule. Gratulerer, Kitty!

– Jeg har hatt mange hobbyer opp gjennom årene, men lesingen er noe som har fulgt meg siden jeg var liten, forteller Kitty.

Akkurat nå leser hun Nattmannens datter, Livets lenker, Odelsjenta, Rosehagen, Storgårdsfolk, Sønnavind, Morshjerte og Fiolsteinen.

– Favoritten min er Nattmannens datter. Den er spennende, varm, full av fakta fra Bergen og området rundt, og sannhetstro. Forfatteren skriver så levende, og det er veldig lett å leve seg inn i handlingen. Jeg liker den spesielt godt siden jeg er bergensjente, og er veldig glad i å lese om folk og fe i gamle dager, sier Kitty.

Kitty begynte å lese serieromaner da Arvesynd kom ut for første gang. Hun liker serieromaner fordi de er lettleste, det er stort utvalg bøker og de har passelig lengde.

– Jeg vil takke forfatterne til NorskeSerier for alle de flotte seriene de skriver, utrolig flinke er dere alle sammen! Jeg forbanner meg selv høyt og lenge hver gang jeg har lest ut en bok. Jeg leser veldig fort og det er ikke bare, bare. Så når jeg skal kose meg og ha en bok lenge, så leser jeg kun når jeg har lagt meg, forteller Kitty.

Som “månedens leser” får Kitty en hilsen fra sin favorittforfatter, May Lis Ruus, og en stor bokpakke. Gratulerer igjen!

 

Vil du bli månedens leser? Hver måned trekker vi ut en heldig leser som får en tykk bokpakke og en signert hilsen fra sin favorittforfatter. Send en e-post med navn og adresse til norskeserier@cappelendamm.no. Skriv noen linjer om hvilke serier du leser fra NorskeSerier, og merk e-posten med “Månedens leser”.

Har du allerede sendt inn en nominasjon til oss? Da trenger du ikke å sende en ny mail! Vi trekker månedens leser blant alle nominasjonene som har kommet inn, uavhengig av når!