Kåring: Snilleste romanfigur

Hjelp oss å kåre den aller snilleste personen i NorskeSerier!

Mange får et nært forhold til personene i seriene de leser. Kanskje de minner deg om noen du kjenner eller kjente en gang, eller kanskje du skulle ønske at de var familiemedlemmer? Vi blir ofte glad i personene som følger oss i bok etter bok, men noen gjør mer inntrykk enn andre – rett og slett fordi de er så godhjertede og snille.

Nå har vi har lyst til – gjennom en veldig uformell undersøkelse – å finne ut hvem som er den aller snilleste personen i serieromanene vi utgir!

Er det kanskje Aksel fra Rosehagen? Han som var Emilys første elskede og annen ektemann, og som hjelp henne å rømme fra Gerhard?

Er Aksel fra Rosehagen den snilleste?

Eller hva med Gjertrud fra Storgårdsfolk? Hun er slarvkjeftet, giktisk, irritabel og nærmest døvhørt, men hun elsker alle av hele sitt hjerte, og forsvarer dem som en løvinne.

Kanskje har du spesielt varme følelser for Ivar i I krig og kjærlighet…? Han som alltid støtter og hjelper Kristin og familien hennes, og som virkelig er ekte uselvisk.

Eller kanskje du tenker på tante Emma fra Morshjerte? Hun som har trøstet, støttet og hjulpet Maren i alle år. Eller hva med venninnen Olaug? Marens mest fortrolige venninne, som ikke har annet enn omsorg, omtanke og kjærlighet i seg.

Det er mange personer å velge mellom, og nå er det opp til deg å avgjøre hvem som er aller snillest! Spørsmålet lyder: Hvem synes du er den aller snilleste personen i serieromanene du leser?

Legg inn en kommentar nedenfor, så samler vi opp alle sammen og lager en uformell toppliste! Alle som bidrar med minst én snill person og forteller hvorfor, får tilsendt en bok i posten. 🙂

Eller hva med Ivar fra I krig og kjærlighet ...?