Månedens leser er Bente

Vi har nå trukket månedens leser for mai, og den heldige er Bente Alnæs Karlsen fra Nes i Hedmark! Gratulerer, Bente!

Bente er en skikkelig lesehest, og har vært det siste ti årene.

– Jeg simpelthen må ha en bok … Jeg drømmer meg helt bort og synes jeg ”kjenner” hver og en i seriene. Storgårdsfolk er en serie fra mitt hjemdistrikt, så jeg kjenner meg godt igjen i stedene som beskrives, forteller Bente.

Bente har lest og leser omtrent alle seriene fra Norske Serier. Hun abonnerer på noen av seriene og låner noen av venner.

– Serien som har gjort mest inntrykk er Arvesynd, mulig det er fordi det var den første serien jeg begynte på, men den er veldig god. Jeg glemmer ikke personen Mali. Hun var en sterk og god person, som det var en glede å følge. Jeg leser også Morshjerte, hvor hun igjen dukker opp, sier Bente.

Som Månedens leser får Bente en hilsen fra sin favorittforfatter, i tillegg til en tykk bokpakke.

Ellinor Rafaelsen hadde det vært moro å fått en hilsen fra. Hun har skrevet mange flotte bokserier, forteller Bente.

Og det skal du selvfølgelig få, Bente! Gratulerer igjen!

Vil du bli månedens leser? Hver måned trekker vi ut en heldig leser som får en tykk bokpakke og en signert hilsen fra sin favorittforfatter. Send en e-post med navn og adresse til norskeserier@cappelendamm.no. Skriv noen linjer om hvilke serier du leser fra NorskeSerier, og merk e-posten med “Månedens leser”.

Har du allerede sendt inn en nominasjon til oss? Da trenger du ikke å sende en ny mail! Vi trekker månedens leser blant alle nominasjonene som har kommet inn, uavhengig av når!