Aina ble hektet fra første bok

Vi fikk inn mange flotte forslag da vi søkte etter Årringer-anbefalinger, tusen takk! Vi har nå lest gjennom alle forslagene, og er imponert over alle sammen!

Det var vanskelig å bare kåre en vinner, men til slutt falt valget på Aina B. Myhren. Hun skrev denne blurben:

«Denne serien begynner virkelig bra. Jeg var hektet etter første bok. Her er det litt av alt. Spenning, romantikk og alt annet som gjør en serie virkelig spennende å lese. Jeg klarte virkelig ikke å legge den fra meg. Jeg har lest de to første, og gleder meg stort til nummer tre.»

Aina får velge tre splitter nye bøker – helt fritt – fra Cappelen Damms nettside. I tillegg blir sitatet hennes vurdert brukt på bokomslaget til Årringer.

Mange gode blurbs
Det var som sagt veldig mange gode anbefalinger, og vi har valgt ut seks andre blurbs som også blir vurdert brukt på omslagene:

«Årringer er en meget bra serie. Det er vanskelig å legge boken fra seg og slukke lyset når kvelden kommer.»
Anna Johanne Jørgensen-Angell

«Denne klarer jeg ikke å legge fra meg, leser til lyse morgen. Den har alt du kan ønske deg.»
Åse Jorun Andersen

«En varm historie med søt romantikk og spennende familiehemmeligheter. Lun, levende og engasjerende. For alle romantikere der ute.»
Tone Lilleenget By

«Kjære leser! Om du aldri har lest en serie før, start med denne. Den er lettlest og spennende, masse kjærlighet og tragedier. Skulle vært som ukebladene, kommet hver uke!»
Elfi Engen Øwre

«Intens spenning fra første til siste side!»
Randi

«Bøkene er gripende fra start til slutt.»
Ingrid Brodahl

«Ikke én kjedelig side i denne serien. Anbefales!»
Monica Karin

Gratulerer til alle!