Månedens leser er Sanna

Vi har nå trukket månedens leser for juni, og den heldige er Sanna fra Verdal! Gratulerer, Sanna!

Å lese bøker er Sannas store hobby. Hun leser bøker overalt, og liker å lese seriebøker fordi de er fengende, lærerike og vekker mange følelser.

– Jeg begynte vel å lese seriebøker på midten av 90-tallet. Den første jeg leste var Sagaen om Isfolket, og siden har det blitt mange flere. Min første serieroman fra NorskeSerier var Amulettens kraft, en serie som fortsatt er en av mine favoritter.

For øyeblikket leser Sanna Storgårdsfolk, Odelsjenta, Livsarven, Annas skjebne, Sønnavind, Rosehagen og Morshjerte.

Annas skjebne er min favorittserie blant disse. Serien vekker mange følelser, og tar opp saker som urettferdighet, kampen for å komme seg frem i livet, og ikke minst kjærligheten. Ellinor Rafaelsen veldig flink til å skrive om historiske ting, noe som gjør lesingen meget interessant.

Sanna husker godt alle hovedpersonene hun har lest om, men hun har én favoritt.

– Den hovedpersonen jeg husker aller best er nok Alicia fra Hittebarnet Alicia. Den serien vekte mange følelser, spesielt med tanke på hvor mye urettferdighet som finnes. Jeg ble revet med fra begynnelse til slutt.

Som “månedens leser” får Sanna en bokpakke og en hilsen fra sin favorittforfatter, Ellinor Rafaelsen. Gratulerer igjen!

 

Vil du bli månedens leser? Hver måned trekker vi ut en heldig leser som får en tykk bokpakke og en signert hilsen fra sin favorittforfatter. Send en e-post med navn og adresse til norskeserier@cappelendamm.no. Skriv noen linjer om hvilke serier du leser fra NorskeSerier, og merk e-posten med “Månedens leser”.

Har du allerede sendt inn en nominasjon til oss? Da trenger du ikke å sende en ny mail! Vi trekker månedens leser blant alle nominasjonene som har kommet inn, uavhengig av når!

0 kommentar(er).

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *