Hipp hurra for Soloppgang!

Endelig har dagen kommet! I dag er Soloppgangs «fødselsdag». Hipp hurra for Soloppgang og Jorunn Johansen som har skrevet nok en flott serie!

Soloppgang er Jorunns andre serieroman, og her blir du kjent med tre dramatiske kvinneskjebner som på en forunderlig måte er flettet inn i hverandre…

– Jeg ønsker å ta leserne med på en mystisk ferd, der livet på en storgård står sentralt. Her blir det intriger, kjærlighet, drap og hemmeligheter – og overraskelser som jeg håper vil ta pusten fra leserne, forteller Jorunn.

Hvilke hemmeligheter skjules for Andrine?
I Soloppgang møter vi Andrine Tronvik, en ung jente som bor i kummerlige kår på en karrig gård på Kongsvinger. Andrines liv blir snudd på hodet da hun får tjeneste hos en velstående enkefrue. Spørsmålene hoper seg opp for Andrine. Hva skjuler seg bak dørene hos «de fine»? Hvem er nevøen som plutselig flytter inn?  Og hvorfor vil ikke Andrines mor fortelle noe om familien hennes?

Andrine aner ikke hvem hun egentlig er. Hun vet bare at hun må komme til bunns i alle hemmelighetene som omgir henne.

Hva synes leserne våre om Soloppgang?
For noen måneder siden fikk fem av våre lesere tilsendt første bok av Soloppgang. De visste ikke hvem forfatteren var, og de fikk heller ikke lov til å røpe til noen hva de leste. Da de var ferdige med boken, inviterte vi dem til et filmstudio i Oslo for å spørre hva de syntes om det de hadde lest: Likte du boka? Hva syntes du om hovedpersonen? Vil du anbefale andre å lese den?

I denne filmen forteller Monica, Kari, Gro, Wenche og Kristina hva de synes om Soloppgang!


Og her kan du lese første kapittel av serien:

0 kommentar(er).

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *