Tusen takk, alle sammen!

Kjære lesere av Fossefall.

Jeg vil takke hver og en av dere som har fulgt eventyret på Finnskogen så trofast, at dere som jeg, har funnet glede over det jeg har fortalt dere. Mange av historiene dere har fått høre, kommer fra min oldemor som bodde på Finnskogen, og jeg har med iver og glød fortalt en del av de historiene i Fossefall-bøkene. Derfor var også Fossefall skrevet til minne om henne.

Det har vært en fantastisk reise som jeg sent vil glemme, og jeg håper vi møtes igjen i min nye serie Soloppgang, som også vil handle litt om Finnskogen som er naturlig siden mine røtter kommer derfra.

Takk for følget alle sammen, og ha en riktig god sommer!

Varme hilsener fra Jorunn

   

Forfatter Jorunn og Hannele på Fossefall-dagen i 2012
Deltakerne på Fossefall-dagen i 2011