Sommerhilsen fra Ellinor

God sommer alle sammen!

Sommeren er godt i gang,  og jeg har vært så heldig å tilbringe syv uker i Spania allerede, så jeg har faktisk, for en gangs skyld, klart å få litt brunfarge, ikke bare fregner! Men mye av tiden der nede tilbrakte jeg i tannlegestolen for å forbedre smilet mitt, så jeg synes jo jeg fortjener litt mer sommer med hyggeligere aktiviteter.

Derfor sette jeg meg snart i bilen og kjører til Nord-Norge, der jeg blant annet skal på hvalsafari utenfor Andenes sammen med gudbarnet mitt, Markus, på 11 år. Også skal jeg i bursdag på Lovund, og så – selvfølgelig – den store rundturen fra Sandnessjøen til Herøy og Dønna sammen med dere lesere. 13. juli blir det tur til Amandas vakre øyrike. Har du ikke meldt deg på ennå, så er det fortsatt ledige plasser. Du kan lese mer om hvordan du melder deg på ved å klikke her. Turen, med lunsj og kaffe, koster 350 kroner.

Med det vil jeg ønske der alle en riktig god, varm og solrik sommer med mange dovne og avslappende dager, med en god bok fra NorskeSerier.

God sommer!

Hilsen Ellinor