Sommerhilsen fra Elisabeth

Sommer er for meg lyse kvelder, sol og duftende blomster. Akkurat nå er det sjasminen som sniker seg inn av den åpne verandadøren, og snart kommer rosene for fullt. Jeg har fortsatt en uke igjen før ferien tar til, men av og til river jeg meg løs fra PC-en og går ut for å få litt sol på kroppen og gress mellom tærne. Det gjør underverker for konsentrasjonen, og inspirasjon til en ny skriveøkt.

Ferien i år blir på familiehytta i Bø, og en ukes storfamilieferie i Tyrkia. Da reiser vi 26 stykker, smått og stort, for å feire mine foreldres 50-års bryllupsdag. I bagasjen har jeg tenkt å få med meg de to første bøkene om Harry Hole, som jeg ennå ikke har lest, og en notatblokk.  For selv om jeg for lengst har avsluttet Maria av Svaneberg, skriver jeg for fullt. Jeg har en ny serie på gang, og ideer har en tendens til å komme ramlende inn i hodet i det jeg slipper skuldrene ned og slapper av. Og da er det best å være beredt.

Jeg vil få ønske dere alle en varm og avslappende sommer!