I dag er det Drømmeøyas dag!

Hipp hurra for Hilde Hansen og Drømmeøya! I dag lanserer vi  vår nye miniserie, som vi har gledet oss lenge til å dele med deg.

Serien er fra Nord-Norge, og historien om Ingeborg er et resultat av forfatterens interesse for historie og historier.

– En perfekt kveld for meg er rundt et bord med gode historiefortellere, mennesker som er villige til å dele av sine erfaringer. Alle disse historiene er grunnmuren i Drømmeøya, forteller Hilde.

I Drømmeøya blir vi kjent med Ingeborg. Ingeborg bor på Varnøy, et fiskevær i havgapet. En vårdag i 1807 kommer en båt til Varnøy, med en hardt skadet unggutt om bord. 16 år gamle Ingeborg har aldri sett ham før, enda han er en slektning. Nikolai får god pleie på Kvitnes, og de to unge blir snart betatt av hverandre …

Selv har Hilde alltid hatt en forkjærlighet for øyer og hav:

Hilde Hansen

– Min mors familie kommer fra Averøy utenfor Kristiansund, fra et sted ikke helt ulikt Kvitnes. Hit drar vi hver sommer og bor i gammelhuset, med utedo og vannbøtter. Uten tv, men med mange gode historier. Min far var sjøkaptein og som barn reiste vi sammen med ham om bord, og bodde blant annet på Tenerife og Las Palmas. Som voksen har jeg fortsatt med en noe nomadisk tilværelse, og jeg har i flere år bodd på Vannøya i Troms, i tillegg Selsøyvik på Helgeland og på Kreta.

Vi gratulerer Hilde med Drømmeøya, og gleder oss til å høre hva dere synes om serien!

Drømmeøya blir på totalt seks bøker, og det utgis en ny bok hver måned. Kanskje du allerede har rukket å lese første bok? Alle som abonnerer på NorskeSerier får den tilsendt i posten. Dersom du ikke abonnerer, får du kjøpt første bok i dagligvarehandelen og i nettbokhandelen vår.