Sommerhilsen fra May Lis

Hei, kjære lesere!

Vi har ingen store ferieplaner i år, vi skal bare på hytten. Jeg skal prøve å ta fri fra skrivingen denne sommeren, og kose meg med litt av det jeg har i lesekøen. På iPaden ligger flere romaner med historisk handling som både underholder og inspirerer. Det er trilogien om den dansk-norske kongen Christian 4. av Erling Pedersen, og to bøker fra engelsk historie; Alltid Amber og Den hvite dronningen. Dessuten tar jeg nok med meg et lite knippe av Stina Saga også. Så om det ikke er fint vær, gjør det ingen verdens ting.

Jeg ønsker alle Serieliv-lesere en flott sommer, uansett hvor den tilbringes. En spesiell takk til entusiastiske lesere som følger Nattmannens datter. Det er en fryd å skrive! Kanskje vi ses på byvandring i nattmannens fotspor i august?

Sommerhilsen fra May Lis