Sommerhilsen fra Jeanette

Sommer for meg de siste årene, har blitt å reise på hytta ved Engelsviken i Fredrikstad, sammen med mann og barn. De siste ukene i juni, som for hvert år bare blir mer og mer hektiske, kjenner jeg en lengsel og en dragning hit ut, til roen og freden og et helt annet tempo.

Vi har hytte på et ganske nytt hytteområde, som ble bygget i 2008. Her ligger hyttene som perler på en snor, og i hvit sørlandsstil. Likevel er det veldig fredelig her. Å sitte på terrassen en tidlig morgen, med en kopp te og kikke utover landskapet, er som balsam for sjelen.

Selv om det er ferie, tar jeg meg likevel ikke helt fri. Hver eneste morgen, før resten av familien våkner, skriver jeg noen sider på Skjærgårdsliv. Det har blitt en rutine som jeg i grunnen er ganske glad i. Etter et par timer på pc-en, har jeg resten av dagen til disposisjon sammen med mine kjære. Hvis det blir fint vær, reiser vi ned til Solviken – en stor badestrand i Engelsviken der det nesten bestandig er sol. Derav navnet sikkert.

Sommer er også å lese de bøkene man ikke rekker å lese ellers. I sommer skal jeg lese Politi av Jo Nesbø, og gleder meg masse til det. Men den boken jeg gleder meg mest til å lese, er den nyeste til Lucinda Riley: Lavendelhagen. Jeg bare elsker bøkene hennes!

Jeg ønsker dere alle en riktig god sommer, med masse hygge og kos!

Sommerhilsen fra Jeanette