Forfatterspire? Da bør du lese dette!

Vi inviterer alle skrivelystne og forfatterspirer til SKRIVESOMMER! Kanskje du kjenner noen som har lyst til å skrive serieromaner? Tips dem om konkurransen vår:

Skriv din formødres historie og vinn et reisegavekort på 12.000 kroner!

Den lange, lyse sommeren er en god skrivetid for mange. La deg inspirere av sommeren dufter, lyder og tanker, drømmer og håp, lengsler og følelser, enten du er hjemme eller på ferie. Det er kanskje nå du får ideen til en ny norsk serie som du vil sende til oss?

Våre mødre (bestemødre, oldemødre eller andre kvinnelige slektninger) bærer på opplevelser, gleder, drama, smerte og følelser som vi i dag nesten ikke kan forestille oss. Våre formødres historie er rik, og mange av disse historiene vil vi gjerne lese i dag. Og du er kanskje den som kan skrive den historien? Hvis du er heldig, kan din fortelling bli til en bok – eller en hel serie.

Vi tar selvfølgelig også imot andre historier, det med å fortelle om mor er kun et tips. Vi er alltid interessert i nye bidrag, enten handlingen er fra nåtid eller fortid. :-)

Hvor er det lurt å begynne og hva bør du tenke på når du skriver serier? Klikk her for å se redaksjonssjef Bjørgs beste skrivetips!

Slik deltar du:

Skriv noe du tror kan bli en serie.  Skriv omtrent tre kapitler, ca 15 000–20 000 ord, som en start på historien, eller en hel bok (ca. 55 000 ord). Lag et sammendrag på et par sider om hvordan historien går videre.

Send ditt bidrag til: manuskonkurranse@cappelendamm.no innen 1. september 2013. Du kan også sende det per post til Cappelen Damm AS, Underholdningsavdelingen, 0055 Oslo, eller leveres det i resepsjonen i Akersgata 47/49. Husk å merke bidraget ditt med “skrivesommer”.

Alle bidrag blir med i trekningen av den store premien: En reisesjekk på hele 12.000 kroner. Reis hvor du vil, sammen med hvem du vil – kanskje får du inspirasjon til å skrive videre på historien din?

Har du spørsmål? Kontakt Thorhild Berg på tlf. 21 61 74 51 eller e-post: Thorhild.Berg@cappelendamm.no