Sommerhilsen fra Liv

Nyt de lyse sommerkveldene!

Selv om Sagaen om Sunniva for lengst er ferdig skrevet, får jeg stadig hyggelige meldinger fra lesere som har spart opp alle bøkene, og nå er i ferd med å lese dem. Tusen takk – bedre oppladning til sommeren enn hilsenene deres kunne jeg ikke ha fått!

Jeg har hatt en lang og god pustepause fra alt som heter korrektur og leveringsfrister. Dermed har min nye serie fått lov å ta form i sitt eget tempo. Miljøer og personer trer langsomt frem – det er en magisk og spennende prosess. Jeg gleder meg som en unge til å få dele alt sammen med dere!

Men først av alt er det altså ferie. For meg og mine betyr det en reise hjem til ”gamlelandet” for å møte familie og venner. Vi gleder oss til å kunne nyte de lyse sommerkveldene, for her i Spania kommer nattemørket tidlig, selv om det er varmt.

Fortsatt god sommer til alle ihuga serielesere, til gode kolleger og til støttespillere i verdens beste forlag!

Klem fra Liv