Flott avslutning for Fossefall

Lørdag 6. juli inviterte Jorunn Johansen til gravøl for Fossefall på Finnskogen. Det ble en flott avslutning  for en flott serie, og vi ba Jorunn om å skrive en liten rapport fra kvelden:

Gravølet for Fossefall ble en kjempekoselig, uhøytidelig kveld. Rundt 50 lesere tok turen innom Finnskogen kro og motell, og det ble servert rømmegrøt og spekemat. Jeg leste et lite utdrag fra Soloppgang og leserne stilte spørsmål. Så spilte Kjetil Skaslien trekkspill og flere tok seg en dans. Det gjorde jeg også, med han som spilte presten Lukas på Fossefalldagen i 2012. 🙂

Jeg delte også ut bøker og skrev autografer og fikk mange hyggelige samtaler med leserne. Vi snakket litt om å ha en quizkveld til våren og det var mange interesserte i. To damer fant fort ut at de måtte lese Soloppgang iherdig frem til quizen, slik at de kunne svare riktig.

Så i det store og det hele var det en vellykket kveld på skogen – en koselig avslutning med gravøl, noen små gjettekonkurranser og hygge.

Fortsatt god sommer!

Jorunn