Sommerhilsen fra Anne-Lise

Hallo, kjære lesere!

Da er sommeren på hell for mange. Og de fleste har vel hatt perioder med sommervær, om det kom tidlig på sommeren – eller nå i juli, slik vi har opplevd her i Oslo.

Jeg har vært 14 dager sydover tidlig i juni, og en uke på hytta ved Haldensvassdraget nå i juli. Det er MASSE ferie, til å være meg. Jeg er egentlig dårlig på å feriere. Jeg liker hverdager best, og det er jo en fordel. Det er hverdager det er flest av!

Og så har jeg meldt meg på danseskole i høst! Har hatt lyst i over 60 år, men det ble aldri noe av. Min far mente dans var “synd” (eller kunne “lede til synd”), og etter det ble det liksom aldri. Da overtok jobb, unger, bikkjer og familie – og alt annet jeg har vært borti opp gjennom årene. Men ønsket om å danse, det vil si å KUNNE danse, har aldri blitt helt borte. Men jeg fant aldri en danseskole der en var velkommen etter fylte 70 – og UTEN partner. Men nå har jeg funnet det – Bjørg Gretes danseskole. Begynner midt i september, men har allerede startet opp med privattimer – for jeg er mildest talt “grønn”. Og dette er godt for meg! Jeg kjenner jeg blir glad av musikk, rytme og bevegelse, og hyggelige, danseglade, positive mennesker! Spent på fortsettelsen. Og så vil jeg bare minne om at det aldri er for sent! Det er dette et godt eksempel på.

Ellers er jeg i full gang med neste bok. Har så mye “på lager” i hodet, så jeg tror det kan bli bra bøker av dette.

Det blomstrer i store kasser, og i små og store krukker ute på terrassen – og varme sommerkvelder med gullrød solnedgang er en god avslutning på dagen.

Jeg hilser høsten velkommen, som det “høstmennesket” jeg er. September er MIN måned!

Fortsatt fine sensommerdager til dere alle! Nyt dem og bruk dem mens de ennå er her.

Sensommerhilsen fra Anne-Lise.