Film: Annikki forteller om Rosemalt

Bak forfatternavnet Annikki Øvergård skjuler det seg faktisk to forfattere – Annikki Torgersen og Jan Erik Øvergård. Begge har alltid hatt en drøm om å skrive, men da var først da de begynte å skrive sammen at drømmen ble til virkelighet.

Jan Erik og Annikki bor sammen i Oslo, men hver sommer tilbringer de mange uker på en seter i Østerdalen. Jan Erik er oppvokst på et gårdsbruk i Os og har arbeidet som journalist i en rekke år, mens Annikki er fra Sarpsborg og har blant annet grunnfag i folkelivsgransking og mellomfag i folkeminnevitenskap. I tillegg er hun billedkunstner. På nettsiden www.rosemalt.no kan du lese mer om begge to.

Til lanseringen av Rosemalt har Annikki og Jan Erik laget flere filmer som forteller mer om serien og bakgrunnen for den. I denne filmen forteller Annikki hva Rosemalt handler om og hvordan hun og Jan Erik samarbeider om å skrive serien.

Snurr film!