Hipp, hipp hurra for Rosemalt!

I går ble endelig Rosemalt 1 sendt ut til landets butikker, kiosker og bokhandlere, og vi roper et høyt hurra og gratulerer forfatterne av serien!

Rosemalt1_ForsideAlle våre abonnenter skal nå ha mottatt bok 1, kanskje du allerede har lest den? Dersom du ikke har mottatt boken, kan du bestille den gratis på våre nettsider eller laste den ned gratis som e-bok på digitialbok.no.

Lansering i Røros
På lørdag var det lansering av serien i vakre Røros. Dagen startet med boksignering på Norges eldste bokhandel, Amneus Boghandel, hvor over 300 heldige rørosinger sikret seg en signert utgave av første bok.

Etter signeringen inviterte vi til bergstadvandring, og den sjarmerende guiden Knut viste oss rundt. Røros står på UNESCOs liste over verdens kulturarv, så det var masse spennende å fortelle om den flotte bergstaden. Vandringen ble avsluttet i praktfulle Røros kirke, Norges femte største kirke med plass til hele 1600 mennesker.

Etter vandringen var det hyggelig middag på vertshuset, med forfatterne og deres familie og oss fra forlaget.

Her kan du se en liten video fra lanseringen, som forfatterne av Rosemalt har satt sammen:

lansering1
Signering på Amneus Boghandel
IMG_2050
Guiden Knut og forfatter Annikki
IMG_2521
På vei!
IMG_2524
Sjarmerende trehus i en sjarmerende bergstad

IMG_2526

IMG_2527
Røros kirke