Har du sett Rosemalt-filmene?

Du har kanskje fått med deg at navnet på Rosemalt-forfatter Annikki Øvergård er et pseudonym, og at det faktisk skjuler seg to forfattere bak navnet? Serien skrives av Annikki Torgersen og Jan Erik Øvergård.

Forfatterduoen har i forbindelse med lanseringen selv laget noen flotte videoer med bakgrunnsinformasjon om serien, og under har vi samlet alle sammen. Se klippene, og bli bedre kjent med forfatterne og serien Rosemalt. Her er det også masse interessant historie fra Østerdalen!

Annikki forteller om Rosemalt:

Noen utvalgte klipp fra opptakene til bakomfilmen til Rosemalt:

Historiker og forfatter Amund Spangen forteller om tradisjoner og teknikker knyttet til utsmykkingen av Oddentunet i Narjordet i Os i Østerdalen:

Presentasjon av hjemstedet til Jan Erik Øvergård, medforfatter til Rosemalt:

Lørdag 17. august var det lansering av bokserien Rosemalt på Røros, der forfatterne Annikki Torgersen og Jan Erik Øvergård signerte bøker, med påfølgende vandring i den gamle Bergstaden og besøk i Røros kirke:

Besøk også forfatterens hjemmeside rosemalt.no!

Visste du at du kan abonnere på Rosemalt? Som abonnent får du den første boken i abonnementet, og svarer du raskt, får du også et flott smykketre i velkomstgave* – helt uten ekstra kostnader! Som abonnent hos NorskeSerier har du ingen bindingstid, du kan når som helst stoppe eller ta en pause i abonnementet.

Klikk her for å lese mer om serien og for å tegne abonnement på Rosemalt!

* Vær rask! Tilbudet gjelder kun så langt beholdningen rekker.